NCFA-ga liitusid Sass Karemäe ja Nacho

NCFA meeskonnaga liitusid 2021. aasta maikuus kaks uut liiget – Sass Karemäe alustas tööd projektijuhina ning Nacho täiesti uuel ametipositsioonil – Koeruste direktorina.​

Sassil on mitmekülgne kogemus M&A projektidega, olles osalenud tehingutes nii finantsnõustajana ostu- kui müügipoolel, ettevõtte sisemise projektijuhina ostutehingutes ja ka erakapitalifondis töötades.​ Varasemalt on Sass töötanud valguslahenduste ettevõttes Glamox ja audiitorbüroos PwC.

Sass on lõpetanud ravhusvahelise äri eriala Nebraska Wesleyan University’s USA’s ning on hetkel omandamas MBA kraadi EBS’is.​

Nacho on osalenud mitmetes edukates omandamiste projektides nii maiuste kui kõhusügamisteenuste sektoris. Selles valdkonnas on tal üle kahe aasta kogemust. Nacho on NCFA kõige tublim poiss.​ Enne NCFA-ga liitumist on Nacho olnud vastutav inimeste heaolu ja õnnelikkuse eest nii idufirmades, tehnoloogiaettevõttes kui kinnisvaraäris.​
Nacho on lõpetanud koertekooli.