Leedu ettevõte Modus Group omandas Citypark Eesti

Citypark Eesti OÜ osanikud müüsid oma osalused Leedu päritolu parkimisteenuste pakkujale UAB Stova, mis on peamiselt energeetika, autode müügi ja kinnisvaraarendusega tegeleva Modus Groupi tütarettevõte.

Citypark on üks kolmest suuremast parkmisteenuste pakkujast Eestis, opereerides peamiselt Tallinnas ca 6500 parkimiskohaga. Stova tegutseb Leedus, Lätis ja Valgevenes. Lähiajal plaanitakse laieneda ka Poolasse.

Cityparki müüjaid nõustasid tehingus advokaadibüroo Varul / Tark Grunte Sutkiene ja finantsnõustaja Nordic CF Advisory.

Nordic CF Advisory on sõltumatu finantsnõustaja, mis on keskendunud arenevate, keskmise suurusega ettevõtete nõustamisele kapitali kaasamisel, müügi-, omandamis- ja ühinemistehingutes (M&A) ja ettevõtete väärtuse hindamisele.